mr. Joost van Breukelen

De man achter hennepadvocaat.net is mr. J.J.A.P. (Joost) van Breukelen, advocaat bij Van Breukelen Advocatuur te Arnhem. Deze website maakt dan ook deel uit van dit kantoor.

Mr. Van Breukelen is strafrechtelijk afgestudeerd en heeft zich vanaf zijn beëdiging als advocaat uitsluitend bezig gehouden met strafrecht. In de loop van de jaren heeft hij zeer veel ervaring opgedaan met hennepzaken en de daar (vaak) bij komende ontnemingsvorderingen.

Vanaf circa 2008 heeft mr. Van Breukelen zich daadwerkelijk gespecialiseerd in strafzaken die samenhangen met hennepkwekerijen en alles wat daarbij komt kijken. Omdat hij veel plezier en voldoening haalt uit deze zaken, zet hij zich tot het uiterste in om een zo goed mogelijk resultaat te halen voor zijn cliënt. Ook als deze afhankelijk is van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo).

Dit wordt gewaardeerd door cliënten: mr. Van Breukelen staat door heel het land mensen bij die worden verdacht van betrokkenheid bij hennepkweek. Van Rotterdam tot Zwolle en van Groningen tot Maastricht. Hierdoor is ‘de hennepadvocaat’ op de hoogte van de locale verschillen. In de ene regio wordt bijvoorbeeld gemiddeld een hogere straf opgelegd dan in de andere regio.

Hennepadvocaat.net is gestart in augustus 2012. Het is een blog waarop mr. Van Breukelen de laatste juridische ontwikkelingen bijhoudt op het gebied van cannabis. Tevens zijn er enkele artikelen geplaatst die mr. Van Breukelen eerder had geschreven.

Hebt u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een gesprek? U kunt mr. Van Breukelen direct bereiken op telefoonnummer 010 – 737 06 30 of per e-mail: info@kantoorvanbreukelen.nl